Théta Healing

Törlések és letöltések határozzák meg életed. Mindaz, amit már megtapasztaltál, "letöltődött" a nagy egészből. Tudod, mi a szerelem, a magány, a boldogság és az irigység. Mindegyikhez társítasz képeket, érzéseket és úgy gondolod, hogy mindenki más ugyanarra az érzésre, gondolatsorra utal, amikor azt mondja: Szerelem. Ez azonban nem így van. Mindannyiunknak egyedi szintű megtapasztalásai vannak ugyanarról a helyzetről, érzésről, ideáról. Éppen ezért fontos ezeket a fogalmakat megtisztítani, letörölni a port a képről, hogy te is egyre tisztábban lásd, hogy amit eddig boldogságnak neveztél, az sokkal inkább része egy nagyobb képnek. A lehetőségek így megnyílhatnak előtted.

"Jól vagyok." - hallom sokszor és nézem a fájdalomtól elgyötört arcot. Vajon miért kapcsolja a jó szó erejét mindahhoz, amit átél? A kimondott szavak csengenek fülemben és szinte el is hiszem, hogy ez is jó. Hiszen lehetne sokkal rosszabb is.

DE sokkal jobb is! Ha képesek vagyunk szétválasztani a fogalmat a megéléstől, megengedve magunknak a magasabb szintű élményét az életnek. Hát ezért törlünk és töltünk le a Theta konzultáció során.

A törlések négy különböző szinten hatnak: Alap, Lelki, Genetikai, Történelmi. Négy porréteg, ami eddig elfedte a célod valóságát. Ha nem figyelsz, újra beporosodhat. A konzultációt követően ismerni fogod az általad ismert legtisztább Forrás (a konzultáció során a Teremtő kifejezést használjuk) defíniciója szerint a fogalmakat, érzéseket.

Sokszor arról van szó, hogy a szép, a jó, a számodra való ott áll előtted, csak nem veszed észre, nem engeded meg magadnak a boldogságot. Vágysz rá kimondhatatlanul, panaszkodsz is ezerrel, de valahol mélyen te is tudod, ha elérnéd, átalakulna az életed. Talán a régi barátok sem keresnének, új társaságba csöppennél, változás változást követne. Őszintének kell lenned önmagadhoz: AKAROD? Vállalod a változást?

A Theta Healing® a kvantumgyógyászathoz kapcsolódó rendkívül egyszerű konzultációs és önfejlesztő módszer. Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing® meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt.

A konzultáció során Theta meditációban vagyunk, azaz az agyhullámok a 4-7 Hz közöttiek. Ez a meditáció, intuíció, memória, kreativitás és vizualizáció állapota. Ahogy mélyebbre jutunk a relaxációban, elérjük a Theta állapotot, ahol az agytevékenység lelassul és az alvás előtti szintre érünk. A Theta állapot a tudatalatti küszöbe, gazdag képekben, rég elfelejtett emlékeket hoz elő és növeli az intuíciót, megérzés képességét. Így hatékonyabb rálátást hoz az életedre, mintha egy magasabb szemszögből érzékelnéd a valóság és illúzió határát.

Bejelentkezés

A bejelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel. A bejelentkezést követően emailben küldöm a lehetséges időpontokat. Az időpont kiválasztása után az ÁSZF alapján lehetőséged van az alkalom lemondására.

ThetaHealing® és ThetaHealer® a THInK bejegyzett védjegyei a www.thetahealing.com-on.

Hírlevél feliratkozás

Visszajelzések

Nagyon finoman, mégis határozottan vezetett végig Vivien az oldási folyamaton. Sokszor éreztem, hogy ha nem állna mellettem és fogná a kezem, nem mernék szembenézni a fájdalommal, amit férjem elvesztése jelent. Figyelmes, precíz és emberközpontú volt. Jó érzés volt, hogy minden gondolatomat meghallgatta és mindenre volt időnk. Köszönöm.

Mintha egy tündével találkoztam volna. Fiatal arca ellenére mély bölcsesség és erő sugárzik belőle. A legjobb az volt, hogy nem saját megoldásait akarta rámerőltetni, hanem segített abban, hogy megleljem a saját válaszaimat. Nem hittem volna, hogy egy alkalom lehet ilyen hatékony.

Úgy éreztem magam, mint édesanyám ölében kisgyermekként. Régóta nem éreztem ilyen feltétel nélküli elfogadást és figyelmet. Könnyű volt megnyílni és beszélni, nem éreztem kényszert semmire, mégis potyogtak a könnyeim. Megisztulás? Újjászületés? Nem tudom, de sokkal jobban vagyok. Köszönöm!