Rólam

title

A gyermek életútja és annak minden irányú támogatása az én feladatom. A felkészítés erre már a fogantatás előtti időszakban elkezdődik az édesanya lelki, érzelmi, testi energetizálásával, a lélek meghívásával és az Anya minőség energetizáló gyakorlataival. A Leány és Legény útját az Anya kíséri, az Atyai minőség megtartó fénykertjében. Így fontos, hogy a szülők egységét, nyugalmát is szolgáló módszereket öleli fel küldetésem. A gyermekévek után az Élet - Szerelembe kísérés csakúgy része mindannak, amit képviselek, mint a felkészítésük a Szer- Elemre, testiségre, testükben életbe lépő változásokra. Programjaim így elsősorban nőknek és gyermekeknek szólnak, az egyéni tanácsadások alkalmával mindez kiegészül a Férfi Erőt segítő, Férfi Integrációval.

Végzettségeim

2012 - 2014.
Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia tanácsadó képzés

2015. november
Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció Oktatói vizsga

2015. október
Szinkron Élet Rendszer I. - VII. szint

2015.
Méhkirálynő tanfolyam Pozsgai Nikoletta módszere alapján

2016. április
Educationak Kinesiology - Brain Gym, azaz Agytorna tréning

2016. június
Théta Healing Basic

2016. szeptember
Théta Healing Advanced

2016. október
Optimális Agyi Szervettség szeminárium

2016. november
Red Moon Workshop (London)

2016. november
Moon Mother Tréning Miranda Gray módszere alapján (London)

2016.
Szívkirálynő tanfolyam Pozsgai Nikoletta módszere alapján

2017. március
Game of Life - Théta Healing tanfolyam

2017. július
Moon Mother Technikai Tréner Miranda Gray rendszere alapján

2017. október
Gyerek Jóga Oktatói vizsga - Jóga Móka rendszer szerint

2018. február

Mátrix Mix tanfolyam

Hírlevél feliratkozás

Visszajelzések

Nagyon finoman, mégis határozottan vezetett végig Vivien az oldási folyamaton. Sokszor éreztem, hogy ha nem állna mellettem és fogná a kezem, nem mernék szembenézni a fájdalommal, amit férjem elvesztése jelent. Figyelmes, precíz és emberközpontú volt. Jó érzés volt, hogy minden gondolatomat meghallgatta és mindenre volt időnk. Köszönöm.

Mintha egy tündével találkoztam volna. Fiatal arca ellenére mély bölcsesség és erő sugárzik belőle. A legjobb az volt, hogy nem saját megoldásait akarta rámerőltetni, hanem segített abban, hogy megleljem a saját válaszaimat. Nem hittem volna, hogy egy alkalom lehet ilyen hatékony.

Úgy éreztem magam, mint édesanyám ölében kisgyermekként. Régóta nem éreztem ilyen feltétel nélküli elfogadást és figyelmet. Könnyű volt megnyílni és beszélni, nem éreztem kényszert semmire, mégis potyogtak a könnyeim. Megisztulás? Újjászületés? Nem tudom, de sokkal jobban vagyok. Köszönöm!