Gyermek programok

A fiatal generációk gyökértelensége súlyos probléma, így célom és küldetésem, hogy a GyermekLánc által létrehozott közösségek lehorgonyzó erővel rendelkezzen, ahol minden Gyermek, egy közösség részeként, egyéni kincseit felvállalva megélhesse önmagát. Ehhez elengedhetetlen a biztonságos tér kialakítása, az őszinte és nyílt kommunikáció, az érzelmi intelligenciát fejlesztő gyakorlatok és hogy képesek legyünk az elfogadásra. A programjaimon így helyet kapnak azok a gyermekek is, akik osztályukban elutasítottságot tapasztaltak, akiket tévesen megcímkéztek, akiknek nehéz szólni vagy éppen nehéz a csendet megélni. Úgy szeretem a gyerekeket, ahogy mások a csokoládét: a szögleteset, a kereket, a hiányosat, a beteget, az egészségeset, a feketét, a tarkát, a szőkét, a barnát, a haragosat, a békéset, a hangosat, a félénket. Mert a lánc minden szeme egyedi és megismételhetetlen!

A 21. század nagy problémája, hogy a túl sok információból nehéz megszűrni, mi a hiteles, mi az igaz. Éppen ezért tartózkodom attól, hogy gyermeknevelési tippeket, tanácsokat gyűjtsek egybe, mert azt már megtette más. Amire én vállalkozom az más, több ennél: meg tudom neked adni azt a teret, azt a bizalommal teljes légkört, ahol megoszthatod kétségeidet, ahol a gyermeked tiszta elfogadásban újra bátorságot nyerhet. Én csak a módszert adom a kezedbe, amellyel elindulhatsz saját szíved útján.

A Brain Gym - képességfejlesztő Agytorna foglalkozások idején a gyermek természetes kíváncsiságára appellálunk,arra a képességére hogy képes az utánzás során beleélni magát egy-egy szerepbe, annak minden érzését, mozdulatát mélyen, a sejt szintű memóriába rögzítve elraktározni. Ezek a mélyebb szinten történő megélések segítenek az adott anyag visszahívásában akár stresszhelyzetben is.

Csoportos és Egyéni programokról bővebben

Hírlevél feliratkozás

Visszajelzések

Nagyon finoman, mégis határozottan vezetett végig Vivien az oldási folyamaton. Sokszor éreztem, hogy ha nem állna mellettem és fogná a kezem, nem mernék szembenézni a fájdalommal, amit férjem elvesztése jelent. Figyelmes, precíz és emberközpontú volt. Jó érzés volt, hogy minden gondolatomat meghallgatta és mindenre volt időnk. Köszönöm.

Mintha egy tündével találkoztam volna. Fiatal arca ellenére mély bölcsesség és erő sugárzik belőle. A legjobb az volt, hogy nem saját megoldásait akarta rámerőltetni, hanem segített abban, hogy megleljem a saját válaszaimat. Nem hittem volna, hogy egy alkalom lehet ilyen hatékony.

Úgy éreztem magam, mint édesanyám ölében kisgyermekként. Régóta nem éreztem ilyen feltétel nélküli elfogadást és figyelmet. Könnyű volt megnyílni és beszélni, nem éreztem kényszert semmire, mégis potyogtak a könnyeim. Megisztulás? Újjászületés? Nem tudom, de sokkal jobban vagyok. Köszönöm!